Ecodenta introduceert unieke ochtend - nacht tandpasta

Intro tekst

ECODENTA Pineapple ochtend en Blueberry nacht tandpasta in één verpakking.

Afbeelding

ECODENTA Ananas ochtend en Bosbessen nacht tandpasta, 2x100ml*

Wat als we u vertellen dat tanden eigenlijk 's morgens en' s nachts eigenlijk een ander soort verzorging nodig hebben? Dat is precies waarom we 2 unieke natuurlijke formules hebben gemaakt. Een ochtend tandpasta, die je tanden klaarmaakt voor de dag - niet alleen beschermen tegen tandplak en het glazuur versterken, maar ook van nature wit worden en extreem langdurige zuiverheid geven. En een nacht tandpasta, die na een lange dag tanden en tandvlees kalmeert en ze minder gevoelig maakt. Je tanden zullen er dol op zijn.

* Tandpasta Bosbessen Nacht: voor kinderen onder de leeftijd van 6 gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt. Zorg ervoor dat ze niet doorslikken. Als u andere fluoridehoudende producten gebruikt, raadpleeg dan uw tandarts of uw arts.

Sorbitol*, Hydrated Silica*, Glycerin*, Aqua*, Potassium Nitrate, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma (Limonene), Cellulose Gum*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Dipotassium Glycyrrhyzinate*, Sodium Fluoride*, Sodium Saccharin.                          

ecodenta_logo-green-line_0.jpg

Ecodenta mondverzorgingsproducten verenigen moderne wetenschap en de natuur.

Ze zijn vervaardigd uit milieuvriendelijke en natuurlijke materialen zonder schadelijke bruisende of schurende ingrediënten en zullen uw houding ten opzichte van mondhygiëne zeker veranderen.
 

Elke Ecodenta-tandpasta is verrijkt met extracten van zorgvuldig geselecteerde milieuvriendelijke planten die specifieke mondverzorgingsproblemen helpen voorkomen: Kies de tandpasta die het beste bij u past en ervaar de voordelen van Ecodenta!

Ecodenta-tandpasta's bevatten Kalident, een natuurlijke bron van calcium, die het glazuur versterkt en microscheurtjes en krassen vult. Dit materiaal heeft dezelfde samenstelling als tandglazuur. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de minerale samenstelling van glazuur herstelt en tandbederf helpt voorkomen.