Overname Herbapharm door Mediphos OTC

Intro tekst

Mediphos OTC Consumer Health BV heeft per  8 juni de eigen merken en de distributierechten overgenomen van Herbapharm BV.

Afbeelding

De overname van de merken en de distributierechten van Herbapharm passen in de toekomstplannen van Mediphos OTC om een middelgrote speler in Nederland en Europa te worden in de markt van consumenten gezondheids, lichaamsverzorging en bescherming producten.

De onderstaande merken worden ondergebracht bij Mediphos OTC:
Ecodenta ecologische tandpasta’s o.a: whitening black charcoal tandpasta
Emdee Supports orthopedische,- en sport ondersteunende brace’s, tapes en compressie supports.
Believ’in Unicorns haarverzorging en badproducten
Mama Sopa nieuwe zeeplijn i.s.m. Simavi: Bubbels voor het goede doel!
Proraso brede lijn van scheerproducten voor mannen
Marseille, La Florentina, zepen met bijzondere producteigenschappen

De merken Stones, Morlage & Yorke, Alighiero Campostrini, Bronnley, Bodyfarm en alle groothandelsactiviteiten voor parfums en overige bad en bodyproducten zullen worden voortgezet onder de naam Herbapharm, welke sinds 1980 bekendheid heeft verworven in de drogisterijmarkt.

Hans Weerheim en Remco Werkman, die de laatste jaren het management van Herbapharm hebben uitgevoerd gaan mee en zullen zorgdragen dat afspraken, contacten etc worden gecontinueerd waardoor de leveringen vanuit Renkum zo naadloos mogelijk over kunnen gaan. Telefoon, fax en e-mail contacten zullen per 8 juni worden doorgezet naar de Customer Service afdeling van Mediphos OTC.

Bent u geïnteresseerd geraakt, dan kunt u contact opnemen met Mediphos OTC Consumer Health B.V., Industrieweg 12b, 6871 KA in Renkum, tel. nr. 0317 351 838.
U kunt uiteraard ook mailen via info@mediphos-otc.com. Contactpersoon René van der Mark.