MAG365 passievrucht en citroen

Mag365 voedingssupplement magnesiumpoeder 150g.

Magnesium draagt bij tot de normale werking van zenuwen en spieren. Het draagt tevens bij tot de instandhouding van normale botten en tanden.

DSC_0249-2_0.png

Magnesium is een essentieel mineraal dat de normale energiestroom in het lichaam ondersteunt. Daarnaast helpt magnesium om de tanden sterk te houden en ondersteunt het de botten en draagt het bij tot een goede elektrolytenbalans. Magnesium is tevens belangrijk voor een goed functioneren van het zenuwstelsel en is belangrijk voor een normale spierfunctie.

PRODUCTINFORMATIE

Portiegrootte: 4g (3 theelepels)

Hoeveelheid per 4g % RI/ADH*
Magnesium 375 mg 100%
*RI/ADH=Referentie Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid  

 

Voedingssupplementen dienen niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl.

AANBEVOLEN GEBRUIK:

De individuele behoefte kan variëren. Begin met het nemen van 2 g (1 theelepel) per dag en verhoog dit geleidelijk naar behoefte tot maximaal 4 g (2 theelepels) per dag. MAG365 kan tijdens of buiten de maaltijden worden genomen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De hoeveelheid kan in één keer ingenomen worden of verdeeld worden in 2 tot 3 porties over de dag.

AANWIJZINGEN: meng in een glas of een beker met 20–30 ml heet water. Laat het bruisen, en roer dan tot het opgelost is. Vul de rest van het glas of de beker met warm of koud water en geniet ervan.