Mediphos OTC neemt distributie DETOXNER over

Intro tekst

Met ingang van 1 oktober neemt Mediphos OTC Consumer Health BV, de distributie van DETOXNER® (verlicht de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom) over.

 

Afbeelding

Daarmee wordt Mediphos verantwoordelijk voor de distributie, marketing en salesactiviteiten van DETOXNER®. Het merk blijft eigendom van TheOTCLab. De komende periode worden nieuwe afzetkanalen bekeken en marketingacties opgezet. Hierbij is natuurlijk aandacht voor de unieke kenmerken van de drie producten:

  • DETOXNER® PDS,
  • DETOXNER® PDS Onderhoud
  • DETOXNER® DETOX.

DETOXNER PDS is een natuurlijk product voor de darmen dat de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom verlicht, zoals constipatie, diarree, winderigheid en een opgeblazen gevoel.

De gepatenteerde 2QR-complex formule is een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten en is in staat om schadelijke bacteriën te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor herstelt DETOXNER PDS het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren. DETOXNER PDS verlicht de symptomen van PDS binnen 24 uur.

DETOXNER DETOX is een hoogwaardig, biologisch 5-daags programma dat snel zorgt voor een optimale darmfunctie en verstoringen op effectieve wijze tegengaat. Het heeft een sterke zuiverende en reinigende werking waarmee het de stofwisseling ondersteunt.

Klik hier voor meer informatie.