Mediphos OTC lanceert unieke Woobamboo bamboe tandenborstel

Intro tekst

Bamboe is "in". Plastic is "uit".  Met de WooBamboo tandenborstel draagt u bij aan een beter milieu. De gebruikte MOSO bamboe is volledig biologische geteeld en afbreekbaar.

Afbeelding
Woobamboo tandenborstel

Het mooie golvende handvat van de Woobamboo bamboe tandenborstel zorgt voor een goede grip die in de ronding van je handpalm valt en een natuurlijke plek voor je duim biedt. Een zeer lichte waxlaag in combinatie met de toch al antimicrobiële aard van bamboe verzekert je dat je niet alleen iets gezonds voor je mond doet, maar ook dat zich geen kiemfestijn aan het handvat opbouwt! We bieden drie haarsterktes in prachtige kleuren. Onze tandenborstels passen bovendien in uw tandenborstelhouder! 

square__adult2_1024x1024_0.jpg Er zijn meer dan 7.000.000.000 mensen in de wereld, waarvan de meeste hun tanden poetsen met een typische plastic tandenborstel. Als we meetellen dat de meeste mensen meerdere tandenborstels per jaar gebruiken, creëren we een ongelooflijke hoeveelheid afval die in ons milieu terecht komt. Met de WooBamboo tandenborstel draagt u bij aan een beter milieu.

De gebruikte MOSO Bamboe:

  • is natuurlijk geteeld, zonder toegevoegde chemicaliën of pesticiden van welke aard dan ook
  • groeit op natuurlijke wijze wel tot 4 meter per dag
  • wordt volledig duurzaam geoogst
  • is Panda-vriendelijk omdat zij geen MOSO Bamboe eten

Het handvat wordt omkleed met een volledig natuurlijke wax om het zijdeachtig en droog te houden en is volledig biologisch afbreekbaar.

organic-toothbrush_01-390x225.jpg WooBamboo_Logo_0.png