Nieuw: Eveline ovulatietest met handige app.

Intro tekst

De Eveline gebruikt een eenvoudige, discrete clip-on voor uw telefoon om teststrips voor uw camera te houden, waarmee onze app automatisch uw vruchtbaarheid nauwkeurig kan meten.

Afbeelding

Uw perfecte persoonlijke assistent op zakformaat voor eenvoudig, stressvrij uw zwangerschaps periode tegemoet te gaan

Zwanger worden gaat soms niet zo automatisch als je had verwacht.

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. De gemiddelde vrouw is ongeveer vijf dagen per cyclus vruchtbaar. Als je deze drukke bezigheden in je overvolle agenda wilt zetten, kun je zo’n spannend, cruciaal moment in je leven omtoveren tot nog een stressvolle klus, waarschijnlijk gekrabbeld boven aan je actielijst.

Onze oplossing om het gemakkelijker en beter te doen.

De Eveline ovulatietest gebruikt een eenvoudige, discrete clip-on voor uw telefoon om teststrips voor uw camera te houden, waar onze app automatisch uw vruchtbaarheid nauwkeurig kan meten. Het houdt ook je eerdere resultaten bij en combineert die nummers in een krachtig leerprogramma om je persoonlijke biologische ritme te ontdekken, waardoor je een heads-up krijgt van aankomende vruchtbare dagen (of je een aftellende klok zoals een maanraket opzet of niet dat is jouw keuze). Laat het denken aan Eveline over, en we laten het plezier aan jou over.

Klik hier voor meer informatie