Pilfood anti haaruitval producten

Pilfood, anti haaruitval producten die oplossingen bieden voor verschillende soorten haarproblemen.

Artsen en apothekers over de hele wereld bevestigen dat een toereikend aanbod van vitaminen, mineralen en aminozuren een voorwaarde is voor dik en gezond haar. Pilfood® bevat alle vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren Methionine en Cystine die het lichaam gebruikt om keratine te produceren. Haar bestaat voor 90% uit keratine.

Pilfood zijn anti-haaruitval behandelingen voor gezond, krachtig en glanzend haar. Verschillende oplossingen voor mannen en vrouwen met capillaire problemen.

Pilfood.jpg_350x350.jpg

SHAMPOOS: Effectiviteit voor elke dag.  Speciaal aanbevolen voor behandeling van overmatige desquamatie (loslaten- schilfering) van de hoofdhuid en haaruitval. Oplossingen voor de haarvaatproblemen als hoofdroos.

CAPSULES: het antwoord van de Zwitserse wetenschap voor gezond haar en nagels. Zorgt voor voldoende hoeveelheid van alle essentiële stoffen die van vitaal belang zijn voor een gezonde haargroei.  Pilfood levert het organisme sulfo-aminozuren die voor de opbouw van het haar en de vinger- en voetnagels onmisbaar zijn. Helpt bij haaruitval tengevolge van roosvorming of een onevenwichtige voeding en nagels die al te breekbaar of broos zijn.

PILFOOD DIRECT LOTION: vertraagt haaruitval.
Het werkt direct op de hoofdhuid. Na het tonifiëren van de huid is deze vrij van vuil, vet en talg, vertraagt haaruitval en bevordert de groei van nieuw haar.

Pilfood website visual liggend_0.JPG